REVIEW – Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q6F, 4K Ultra HD, Asa oferta mai rar!

Salutari dragi prieteni. Astazi vom discuta despre un televizor smart de la Samsung, este vorba despre un model de 138 cm, care este dotat cu tehnologie Ultra HD , 4K capabil sa redea imagini uimitoare pe ecranul cu tehnologie QLED. Samsung 55Q6F este pregatit pentru divertisment de calitate.

Cu acest televizor vei descoperi o lume minunata si culori vibrante. Avand un design subtire si o rama ingusta in jurul ecranului pot spune ca arata superb din toate unghiurile. Nu iti mai ramane decat sa pornesti televizorul si sa ramai iara uimit, de data aceasta de imagine si de meniul Smart. Ecranul principal include o interfata prietenoasa care te va indruma spre continut variat in functie de preferintele tale.

Acum orice dispozitiv extern se conecteaza la televizor prin minunata jucarie cu numele One Connect. Samsung 55Q6F iti ofera posibilitatea sa iti tii toate cablurile organizate.

Review Samsung 55Q6F

Aceasta varianta de la samsung te va uimi din prima clipa. Vei descoperi puterea volumui de culoare si vei uita tot ce ai vazut pe alte televizoare. Tehnologia HDR iti va arata ce inseamna imagini de calitate, va scoate fiecare detaliu minor la lumina si imaginea va deveni foarte realista.

Experimenteaza negrul intens cu Precision Black. Tehnologia local dimming va face ca imaginile sa fie mult mai clare si va pastra calitatea contrastului in acelasi timp.

Designul televizorului va oferi stralucire intensa din orice unghi. Din orice unghi ai privi vei afla ca calitatea lui este deosebita si nu vei regreta achizitia.

Sa discutam acum despre capabilitatile tehnice. Samsung 55Q6F ofera un sunet destul de decent la o putere stereo de 2 x 20 W. Sunetul este procesat cu Dolby Digital Plus.

Cand discutam despre imagine nu putem a nu mentionam ca ecranul de 138 cm ofera o rezolutie 4k de 3840 x 2160 cm si un contrast dinamic fara sa conteze cata lumina in camera exista, el sa va vedea perfect. In plus de asta exista multe tehnologii care lucreaza pentru a afisa imaginea perfect: Q Display, PQI 2500, HDR 1000, UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Q Color Dynamic, Crystal Color, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Peak Illuminator Pro.

Pret Samsung 55Q6F

Recomandarea noastra -> AICI!

Acum la partea de conectare pot spune ca vine foarte bine dotat. Tehnologia WI-FI este integrata si se poate conecta la internet si prin LAN.
Pe langa acestea mai beneficiaza si de 3 porturi USB si de 4 porturi HDMI.

Mai trebuie sa va spun ca acest televizor are o dimensiune de 1226.1 x 710.5 x 54.8 mm fara stand si o putere consumata de 180W.

Este un televizor foarte bun si merita achizitionat la pretul corect. In momentul actual se poate achizitiona la pretul de 6.100 lei

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55Q6F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare