Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LH590U, HD- Un sunet care te uimeste !

Televizorul LG 32LH590U ,este realizat pentru a fi la indemana oricui,dar si pentru a fi cat mai placut si cat mai usor de utilizat.In acest fel tot ceea ce va ramane de facut este sa va relaxati ,in timp de webOS realizeaza cea mai accesibila experienta TV.

    Descriere LG 32LH590U

Gratie sistemului de sunet virtual Surround Plus,experienta dumneavoastra de vizualizare este imbogatita oferindu-va o experienta acustica superioara.Acum puteti viziona filmele favorite sau asculta muzica preferata intr-un mod cat mai placut.

Deasemenea,multumita design-lui metalic modern,veti observa ca LG 32LH590U se integreaza perfect in decorul casei dumneavoastra indiferent daca este asezat intr-un living spatios sau intr-un dormit comod.

televizor-led-smart-LG 32LH590U

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici LG 32LH590U

Prin intermediul modului de procesare Triple XD Engine ,va veti bucura de perfectiunea culorii,a constrastului dar si a claritatii. Acum imaginile vizionate vor parea mult mai reale si va va crea senzatia ca dumneavoastra faceti parte din scena.

Cel mai ridicat grad de excelenta in ceea ce priveste culoarea,contrastul si claritatea este oferit de cea mai noua si avansata tehnologie LG Triple XD Engine.

Avand un standard ridicat in ceea ce priveste claritatea imaginilor din orice punct de vizualizare, dar si un sunet captivant ce va timite direct in scena evenimentului, dumneavoastra veti putea sa va relaxati mult mai bine in fata acestui televizor.

Clipele petrecute cu familia vor capata acum un nou contur deoarece multumita aplicatiei Wi-Fi dumneavostra va veti putea conecta la un dispozitiv inteligent(smartphone,tableta,laptop) si puteti reda imaginile din vacante petrecute impreuna sau pur si simplu clipurile dumneavoastra preferate,direct pe ecranul televizorului.

LG 32LH590U se va potrivi si intr-un birou,deoarece indeplineste perfect functiile unui monitor. Cu o diagonala de 80cm si o rezolutie High Definition(HD) ,dumneavoastra veti putea viziona mult mai clar continutul diferitelor articole ,atunci cand utilizati functia Monitor.

Deasemenea ,multumita caracteristicilor superioare de imagine (PMI 450,Dynamic Color Enhancer,Picture Mode,Active Noise Reduction),orice neclaritate nu va ramane neobservata.

    Pret LG 32LH590U

Pretul aproximativ al acestui televizor este de 1.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 17.10.2024 la eMAG click AICI   

Categories: LG, Televizoare