REVIEW – Philips 55PUS7502/12 – Android TV la pretul ideal !

Bine v-am regasit! Philips 55PUS7502/12 se cheama produsul zilei, pe care am placerea sa vi-l prezint in acest articol. Vom afla informatii tehnice, pretul lui, dar nu numai! Pentru inceptut televizorul Philips 55PUS7502/12 este un model 4K Ultra HD de 139 cm diagonala cu o platforma Smart facila si intuitive Android ce garanteaza o navigare foarte eficienta si inteligenta . Haideti sa aflam mai multe despre acest model !

In primul rand am observant ca design-ul acestui model este unul foarte frumos si elegant, cu elemente minimaliste , avand o rama foarte subtire aproape inexistenta si un stander futurist ce asigura o stabilitate foarte buna . Modelul este ideal pentru camera spatioase cvand o diagonala destul de mare si poate fi pus atat pe perete cat si pe o comoda in ton cu design-ul acestui televizor . De asemenea un lucru foarte important de mentionat este sistemul Ambilight ce ofera o noua dimensiune in experienta de vizualizare a continutului dorit prin poriectarea unor lumini din spatele televizorului care este sincronizata cu actiunea redata pe televizor in acel moment, de aici ofera senzatia ca actiunea filmului depaseste limitele ecranului creand astfel o experienta mai aproape de realitate .

Review Philips 55PUS7502/12

Televizorul vine cu un nou processor de imagine numit Philips P5 ce optimizeaza in timp real tot ce vizitionati printr-un algoritm bine gandit ce cei de la Philips ! Gratie acestei tehonologii modelul garanteaza o crestere substantiala a calitatii imaginii printr-un contrast cu nuante de negru mai intense, un alb luminous si cele mai natural culori pentru a iti oferi o imagine unica !

Pret Philips 55PUS7502/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Dotat cu platforma Smart Android acum ai cele mai bune aplicatii de redarea continutului dorit, aplicatii precum Google Play, Youtube, Netflix, HBO GO, Amazon etc. Este foarte usor de folosit si iti ofera posibilitatii nelimitate in configurarea televizorului astfel incat sa iti creezi un adevarat centru cinematografi in propria locuinta !

In urma testarii pot spune ca ascest televizor este unul de top fiind unul din cele mai appreciate televizoare la ora actuala oferind ultimile trenduri in materie de imagine si design . Il recomand cu incredere spre a fi achzitionat pretul pietii fiind undeva la 6500 lei, dar noi am gasit o oferta de pret redusa fata de pretul pietii care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 55PUS7502/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare