REVIEW – LG 55SJ850V – Ecran Nano pentru o vizionare Smart la un pret ideal !

Daca LG 55SJ850V este numele produsului pe care il cautati, atunci ati nimerit unde trebuie! Eu l-am testat, iar acum mi-am propus sa vi-l prezint intr-un review!  Modelul LG 55SJ850V ofera o tehnologie foarte avansata de redarea a imaginilor in care cei de la LG s-au asigurat ca in urma studiilor facute pot oferia cea mai buna experienta de vizualizare de pana acum ! Haideti sa aflam mai multe despre aceste tehnologii !

Un miliard de culori reprezintă un rezultat de 64 de ori mai bun decât cel obținut de televizoarele convenționale. Această cantitate de culori permite reproducerea unor gradări mai subtile și mai precise, oferind un realism mai superior . Televizoarele din aceasta gama ajung dincolo de soluțiile convenționale, cum ar fi lumina de fundal cu LED-uri sau punctele cuantice. În schimb, panourile lor utilizează o nouă tehnologie LCD avansată numită Nano Cell ™, care îmbunătățește semnificativ calitatea imaginii.

REVIEW LG 55SJ850V

De asemenea Construită din nanoparticule, ecranul Nano Cell absoarbe orice interferență luminoasă și îmbunătățește radical puritatea culorilor afișate pe ecran. Ecranul Nano Cell prezintă culori mai sofisticate decât ecranele convenționale. Televizorul LG 55SJ850V oferă o culoare și un contrast excelent din orice unghi. Acum toată lumea pe canapea are o vedere perfectă

Pret  LG 55SJ850V

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea am observant un lucru foarte important acela ca managerul de securitate integrat în sistemul webOS 3.5 a primit un certificat internațional de securitate CC de prestigiu și un certificat UL CAP2900-1 pentru cea mai înaltă clasă de securitate. Previne instalarea de aplicații neautorizate, hacking sau scurgeri de date personale.

In concluzie pot spune ca tehnologiile de imagine LG implementate in acest model sunt unele de ultima generatie ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta dvs . Recomand acest televizor pentru a fi achizitionat cu incredere, este capabil sa iti ofere o adevarata experienta cinematografica in casa ta ! PRetul acestui model este de 8000 lei in magazine, insa eu am gasit oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 55SJ850V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare