Televizor LED Smart Finlux, 49FLHYR277SC, FullHD – Accesibil si usor de utilizat

Salutari. Astazi discutam despre un televizor interesant produs de o companie care nu este foarte cunoscuta in Romania insa produsele care vin de la Finlux sunt de calitate si primesc 24 de luni garantie, deci asta ar putea spune multe despre aceste produse. Noi astazi va prezentam modelul Finlux 49FLHYR277SC care vine cu tehnologii foarte interesante si foarte bine cotate pe piata televizoarelor.

capture

Acest model ofera o diagonala generoasa de 124 cm, in comparatie cu pretul aceasta diagonala nu o primesti de la alte marci de televizoare. Modelul acesta este unul Full HD cu rezolutie de 1920×1080 pixeli si o luminozitate de 300-320. Timpul de raspuns este de 9 ms si un unghi de vizualizare de 178/178 grade, fiind foarte potrivit pentru o sufragerie mare. Modelul acesta vine insotit de 4 caracteristici superioare de imagine:
ZOOM MODES(ASPECT RATIO)
CTI/LTI
Progressive Scan

Review Finlux 49FLHYR277SC

Digital Noise Reduction este tehnologia care reduce zgomotul si artefactele de imagine produse de continutul analogic de pe cablu, imaginea fiind tratata si reprodusa fidel.
Este un model pregatit pentru continut divers si usor accesibil, prin conexiunea la internet asigurata de Wi-Fi. Acum poti sta linistit pe canapea si sa vezi clipuri pe Youtube de exemplu.

Dispune de 1 port Usb 2.0 cu posibilitatea de redare multimedia, 2 porturi HDMI care iti permit conenectarea la alte surse de de semnal cum ar fi laptopul personal si mai are de asemenea, intrare scart RGB si intrare VGA pentru conectarea la PC. Sunetul are o putere de 2 x 8 w RMS si suporta:
GER(D) + NICAM STEREO
EQUALIZER (5 BAND)
BASS /TREMBLE
DOLBY DIGITAL PLUS(DD+)
SURROUND SOUND
AUDIO OUTPUT POWER(RMS)

Pret Finlux 49FLHYR277SC

Recomandarea noastra -> AICI!

Finlux 49FLHYR277SC dispune de un tuner digital DVB-T MPEG4 DVB-C MPEG4 care permite receptionarea programelor digitale si terestre foarte usor fara a mai fi nevoie de un decodor extern.
De asemenea specificam ca poate fi folosit si ca monitor la calculator fara probleme imagine fiind afisata foarte fidel.

Acest model are o greutate de 8 Kg si un consum energetic de 41 w, si este potrivit pentru cine isi doreste o diagonala mare la un pret accesibil. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 2.400 LEI.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Finlux 49FLHYR277SC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare