REVIEW – LG 43UJ670V – Pret de neratat!

LG 43UJ670V este un televizor Smart pe care l-am testat in ultima saptamana. In randurile de mai jos, mi-am propus sa va prezint tot ceea ce am aflat despre el, asta ca la final sa fiti bine informati in legatura cu acest produs. In primul rand, trebuie spus faptul ca modelul are un design elegant si modern. Culoarea in care vine este cea argintie, iar suportul sau rigid ii permite sa fie plasat fara probleme pe o comoda.

Ecranul modelului are o diagonala de 43 inch, adica 108 cm, ceea ce inseamna ca se va potrivi perfect atat intr-un dormitor, cat si intr-un living de dimensiuni medii. Rezolutia oferita este una excelenta, mai exact 4K Ultra HD.

Review LG 43UJ670V

LG 43UJ670V suporta o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, iar ecranul sau plat are un aspect al imaginii de 16:9. Atat fisierele video, cat si pozele, vor fi redate intr-un mod incredibil pe acest TV. Culorile vor fi mereu vii si naturale, iar contrastul unul puternic, iar asta datorita multimii de caracteristici superioare de imagine pe care le detine.

Sistemul audio stereo este si el unul bun. Acesta are o iesire RMS de 2 x 10 W si este ajutat de tehnologii precum: Ultra Surround, Difuzor Down Firing, Clear Voice III si multe altele.

Pret LG 43UJ670V

Recomandarea noastra -> AICI!

Putem spune ca acest TV LG este un adevarat centru de distractie. El vine cu sistemul de operare webOS 3.5, care va permite sa aveti acces la continutul dorit cu doar cateva apasari de telecomanda.

Mai trebuie sa stiti faptul ca dispozitivul vine si cu: Wi-Fi integrat, LAN, slot CI+, iesire audio, intrari USB, intrare video composite sau porturi HDMI. Astfel, veti putea conecta orice tip de dispozitiv extern pentru a reda continutul favorit.

In piata de specialitate, LG 43UJ670V are un pret de aproximativ 3000 RON. Eu l-am gasit insa la o super oferta, pe care o puteti descoperi accesand link-ul de mai jos.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 43UJ670V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare