REVIEW – Sony 65AF8 – Performante maxime la un pret bun!

Sony 65AF8 este un super televizor, ce impresioneaza de-a dreptul la absolut fiecare capitol. Acesta vine cu un ecran OLED de 65 inch, fiind potrivit pentru livinguri, acolo unde va transforma incaperea practic intr-un mini cinematograf.

Designul acestui dispozitiv este extrem de slim, fiind perfect pentru montarea in perete. In plus, el vine si cu un suport plat ce asigura o stabilitate de exceptie pentru situatia in care doriti sa-l plasati pe o comoda. Modelul foloseste sistemul Android, iar asta inseamna ca navigarea pe internet va fi una foarte usoara, exact ca pe un telefon mobil Smart.

Review Sony 65AF8

Imaginile oferite de Sony 65AF8 au o calitate extrem de buna, asta datorita rezolutiei 4K Ultra HD. In plus, ele sunt redate la un unghi de vizibilitate foarte larg si ajutate de o multime de caracteristici superioare.

Pentru ca experienta audi-vizuala sa fie una completa, cei de la Sony au dotat modelul cu un super sistem audio. Acesta este de tipul 2.1, iar iesirea este una de 50 W. Asadar, veti avea parte de imagini impecabile, dar si de un sunet puternic, similar cu al unui sistem audio!

Pret Sony 65AF8

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa faptul ca avem de-a face cu un Smart TV de o calitate foarte buna, el ofera si toti conectorii de care aveti nevoie pentru a viziona continut redat de surse externe. Iata care sunt ele: Wi-Fi, LAN, Slot CI+, Bluetooth, iesire audio, minijack casti, intrare video composite, 2 intrari USB si 4 porturi HDMI!

In afara de toate cele prezentate, mai trebuie sa stiti ca dispozitivul vine cu tehnologii precum: Trilluminos, Procesor X1 Extreme, sleep timer, Light Sensor, Parental Control, Subwoofer etc.

Sony 65AF8 are un pret destul de ridicat, de aproximativ 16100 RON. Totusi, el este unul corect daca tinem cont de caracteristicile detinute. Eu am o surpriza pentru voi! Am reusit sa gasesc exact acelasi model la o oferta irezistibila! O puteti vedea si voi daca veti da click pe link-ul de mai jos. Spor la shopping!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 65AF8
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare