REVIEW – Sony 43XF8505B pret si pareri!

In review-ul zilei va voi oferi informatii despre Sony 43XF8505B. Va invit sa cititi complet articolul, pentru a fi bine informati in legatura cu acest produs. Discutam despre un Smart TV ce vine cu sistemul de operare Android Nougat 7.0. Astfel, veti avea acces usor la internet, iar navigarea se va face intr-un mod facil si fara intreruperi, datorita procesorului performant detinut de dispozitiv.

Ecranul este unul de tip LED, iar diagonala sa este una medie, de 108 cm. Produsul incanta si cu un design modern, elegant, care il face sa se potriveasca fara probleme in orice camera, indiferent de modul in care ea a fost amenajata.

Review Sony 43XF8505B

La capitolul imagine Sony 43XF8505B sta cel mai bine. El ofera continut la super rezolutia 4K Ultra HD si foloseste tehnologii speciale precum: HDR, X-Reality Pro si nu numai. Culorile redate sunt clare, apropiate de cele reale, iar contrastul este unul puternic.

Sunetul este si el imbunatatit de caracteristici precum: DTS, Dolby Digital si Ultra Surround. Sistemul audio este unul de tip stereo, ce are o iesire de 20 W. Asadar, pe langa imagini clare, va veti bucura si de un sunet bun, astfel ca experienta sa fie una completa si de calitate.

Pret Sony 43XF8505B

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe final, vreau sa va prezint si lista cu conectorii pe care dispozitivul ii detine. Acestia sunt: LAN, Wi-Fi, Bluetooth, Slot CI+, intrare video, iesire audio, slot minijack, porturi HDMI si USB. Cu alte cuvinte, veti putea conecta absolut orice sursa externa la noul televizor!

Recomand cu incredere Sony 43XF8505B deoarece sunt convins ca veti fi multumiti de tot ceea ce va ofera. El poate fi gasit in magazinele de specialitate la o oferta medie de 5600 RON, sau la un super pret redus daca veti da click pe unul dintre link-uri. Va doresc, ca de obicei, spor la shopping!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 43XF8505B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare