REVIEW – Sharp LC-55CFG6002E pret si pareri!

Ultimul produs pe care l-am testat se numeste Sharp LC-55CFG6002E, iar in randurile urmatoare va voi prezenta absolut tot ceea ce am aflat despre el. Televizorul este unul Smart, ce foloseste tehnologia Aquos Net. Il veti putea conecta la internet prin LAN sau Wi-Fi. Personal recomand a doua varianta, deoarece veti scapa de cablurile insirate din spatele acestuia.

Modelul arata bine, iar diagonala ecranului sau LED de 139 cm va atrage privirile tuturor celor din jurul sau. Datorita dimensiunii sale, eu il recomand pentru spatii de dimensiuni generoase, cum ar fi livingurile, dar nu numai.

Review Sharp LC-55CFG6002E

Un aspect interesant al televizorului Sharp LC-55CFG6002E este dat de sistemul audio pe care il detine. Acesta este fabricat de cunoscutul brand harman/kardon, fiind unul stereo ce are o iesire de 20 W. In timpul testelor, am folosit un nivel ridicat al volumului, iar claritatea sunetului a ramas neschimbata!

Chiar daca rezolutia suportata este Full HD, calitatea video si a imaginilor este una foarte buna. Acesta m-a impresionat prin culori vii si un contrast puternic. In plus, ecranul ofera un unghi de vizibilitate larg, astfel ca voi sa puteti urmari continutul dorit din orice loc al camerei in care va aflati.

Pret Sharp LC-55CFG6002E

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa toate acestea, trebuie sa mai stiti faptul ca dispozitivul vine cu toti conectorii de care aveti nevoie pentru a viziona continut redat de pe surse externe. Acestia sunt: Slot CI+, 1 x RJ45, iesire audio digitala optica, intrare Scart, 2 intrari USB si 3 porturi HDMI.

Motivele pentru care recomand televizorul in cauza sunt simple. Modelul ofera performante bune si vine dotat cu caracteristici utile si interesante. El are si un pret bun de aproximativ 2750 RON. Asa cum v-am obisnuit, am efectuat cautari si am gasit Sharp LC-55CFG6002E la o super oferta, pe care va invit sa o descoperiti singuri!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp LC-55CFG6002E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare