REVIEW – Horizon 55HL9910U – Pretul calitatii!

Un super televizor vreau sa va prezint astazi, pe numele lui Horizon 55HL9910U. Modelul face parte din categoria celor premium si este extrem de apreciat in randul celor care deja l-au cumparat. Acesta are un ecran LED de 140 cm in diagonala, fiind unul generos, perfect pentru spatii largi precum livingurile.

Dispozitivul va atrage atentia tuturor celor din jurul sau, deoarece are un design atat elegant, cat si modern. Rama subtire a ecranului este aproape insesizabila, scotand astfel in evidenta super ecranul dispozitivului. Recomand montarea lui in perete cu un suport VESA, insa daca doriti sa-l plasati pe o comoda sau o biblioteca, veti putea folosi cele doua picioare din dotare. Ele asigura o buna stabilitate, scapandu-va de grija unui accident nedorit.

Capitolul la care Horizon 55HL9910U sta cel mai bine este cel al imaginii. Modelul suporta super rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Astfel, veti putea urmari emisiunile si filmele favorite intr-un mod impecabil, bucurandu-va de culori vii, foarte apropiate de cele din realitate.

Review Horizon 55HL9910U

Sunetul este si el puternic, mai precis de 2 x 12 W. Practic, veti avea parte de o experienta audiovizuala completa, exact ca intr-un cinematograf.

Televizorul este unul Smart de o calitate excelenta. Navigarea pe internet se face foarte usor, iar accesul la continutul dorit din mediul online se va produce cu o simpla apasare a unui buton de telecomanda.

Un astfel de televizor nu avea cum sa dezamageasca nici la capitolul conectivitate. Astfel, el vine cu: Wi-Fi integrat, LAN, intrare PC, digital audio, slot CI+, DLNA, 4 porturi HDMI, intrari USB, iesire audio de 3.5 mm.

Pret Horizon 55HL9910U

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca tinem cont de tot ceea ce ne ofera televizorul, putem spune ca pretul general de 4500 RON este unul corect. Totusi, asa cum v-am obisnuit, am efectuat cautari in magazinele de specialitate si am gasit Horizon 55HL9910U la o oferta mult mai buna pentru voi. Va doresc spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 55HL9910U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare