REVIEW – Sharp LC-49SFE7451E – Imagini 3D!

Daca sunteti in cautarea televizorului Sharp LC-49SFE7451E, atunci va recomand sa cititi mai intai acest articol, deoarece veti fi bine informati in legatura cu produsul. Modelul foloseste tehnologia 3D, astfel ca voi sa va bucurati de experienta pe care o traiti in cinematografe, chiar in casa voastra!

Televizorul incanta placut cu un design atractiv, ce este atat modern, cat si elegant. Diagonala ecranului de 125 cm face ca dispozitivul sa fie perfect pentru incaperi ce au o suprafata medie sau mare, acolo unde practic va veti bucura la maximum de tot ceea ce va ofera.

Sistemul audio este unul de tip stereo, ce are o iesire de 2 x 8 W. Sunetul redat de Sharp LC-49SFE7451E are o calitate foarte buna, fiind fara distorsiuni. Daca nu sunteti satisfacuti de putere, puteti achizitiona oricand separat un sistem audio extern.

Review Sharp LC-49SFE7451E

Imaignile redate au o calitate foarte buna, televizorul suportand rezolutia Full HD. Culorile sunt vii si naturale, contrastul puternic, iar unghiul de vizibilitate este unul larg. In plus, dispozitivul foloseste si o serie de tehnologii superioare ce au rolul de a imbunatati calitatea video.

Modelul vine cu aplicatii precum YouTube, Netflix sau facebook, fiind unul Smart. CU o simpla apasare de buton, va veti conecta rapid la mediul online, iar navigarea pe internet va fi una fluida, fara intreruperi.

Pret Sharp LC-49SFE7451E

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe final, vreau sa va prezint si o lista a conectorilor detinuti de acest televizor. Acestia sunt: LAN, Wi-Fi integrat, Slot CI+, intrare video, iesire audio digitala, intrare PC, intrari USB, dar si porturi HDMI. Veti putea asadar sa conectati surse externe direct la noul TV!

In concluzie, putem spune ca Sharp LC-49SFE7451E este un televizor ce este dedicat chiar si celor mai pretentiosi. Desi pretul sau general se invarte in jurul sumei de 2600 RON, eu l-am gasit la reducere pentru voi! Va invit sa o descoperiti cu un click mai jos si va urez spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp LC-49SFE7451E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare