REVIEW – Panasonic TH-49LF80W – Produs testat!

In urma cu doar doua zile am avut ocazia sa testez un display profesional, numele lui fiind Panasonic TH-49LF80W. Va invit sa-l descoperiti si voi citind acest articol complet, deoarece este bine sa fiti informati inainte de a achizitiona orice tip de produs!

Modelul are un aspect modern, avand o rama subtire, ce scoate in evidenta ecranul. Apropo de ecran, el este de tip IPS LED, iar diagonala sa este de 49 cm. Display-ul va putea fi utilizat in multe situatii, cum ar fi: spatii comerciale, puncte de informare, studiouri de televiziune, cinematografe, magazine, Sali de conferinte si multe altele.

Review Panasonic TH-49LF80W

Panasonic TH-49LF80W afiseaza imagini si clipuri video la o rezolutie Full HD. Pot confirma faptul ca acestea au o naturalete buna, culorile fiind vii si bine definite. In plus, in timpul testelor am fost placut impresionat de unghiul de vizibilitate larg oferit de dispozitiv.

Sistemul audio pe care il detine are o iesire RMS de 20 W. Claritatea lui a fost una buna indiferent de volumul pe care l-am testat. Totusi, un astfel de dispozitiv va fi folosit in general impreuna cu un sistem audio extern.

Pret Panasonic TH-49LF80W

Recomandarea noastra -> AICI!

Display-ul profesional de fata vine cu toti conectorii pe care vi-i puteti dori. Cu ajutorul lor veti putea conecta surse externe de pe care sa redati continut, dar veti putea si sa legati mai multe display-uri intre ele. Iata cei mai importanti conectori: HDMI, USB, Mini D-SUB 15 pini, stereo minijack, D-SUB 9 pini, RJ45 sau component.

Recomand acest display profesional datorita performantelor bune pe care le ofera. In plus, Panasonic TH-49LF80W poate fi cumparat la un raport pret/calitate corect, mai precis la suma de aproximativ 9150 RON. Dupa mai multe cautari in magazinele de profil, am izbutit sa gasesc acest model la un pret mult mai bun, pe care va las sa-l descoperiti singuri. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TH-49LF80W
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare