REVIEW – Sharp LC-55CFG6452E – Pret bun pentru o diagonala XXL!

Sunteti in cautarea unui televizor ce are capacitatea de a transforma camera in care este plasat intr-un mini cinematograf? Sharp LC-55CFG6452E este un model de luat in seama, deoarece el vine cu u ecran LED foarte generos, ce are o diagonala totala de 139 cm!

Dupa cum puteti vedea din imaginea alturata, dispozitivul incanta si la capitolul design, fiind atat modern, cat si elegant. In plus, dupa ce veti achizitiona televizorul va veti bucura si de prezenta functiilor Smart. Navigarea pe internet va fi una usor de efectuat de catre oricine, iar aplicatiile web gata instalate va vor oferi un acces rapid la continutul preferat.

Review Sharp LC-55CFG6452E

Filmele, serialele si emisiunile dorite vor fi vizionate cu Sharp LC-55CFG6452E la o rezolutie Full HD. Naturaletea culorilor este una buna, contrastul este de 1000000:1, luminozitatea de 300 cd/mp, iar unghiu de vizibilitate larg. Asadar, veti avea parte de o experienta vizuala foarte buna!

Televizorul sta foarte bine si la capitolul audio, deoarece in dotarea lui gasim un sistem Stereo harman/kardon, ce ofera o iesire de 20 W. Calitatea sunetului este peste medie, fiind datorata si caracteristicilor superioare folosite: TruSurround HD, Dolby Digital +, Equalizer sau DTS.

Pe langa functii Smart, televizorul de fata va ofera si o serie de conectori ce va vor permite sa utilizati impreuna cu el si alte surse externe. Iata lista celor mai importanti: Wi-Fi, LAN, Slot CI+, intrari PC, USB, composite, component, Scart, minijack casti de 3.5 mm, dar si 3 porturi HDMI.

Pret Sharp LC-55CFG6452E

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, vreau sa va mai spun faptul ca acest dispozitiv vine cu caracteristici speciale ce va vor fi de un real folos: Hotel Mode, Web Browser, Teletext, Media Player, aplicatii Web, timer si lista continua!

Recomand cu multa incredere televizorul Sharp LC-55CFG6452E chiar si celor mai pretentiosi datorita calitatii sale. In general, el costa aproximativ 2600 RON. Totusi, eu am efectuat cautari in magazinele de specialitate si am gasit televizorul la un pret de neratat, pe care va invit sa-l vedeti cu un simplu click pe butonul de sub articol!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp LC-55CFG6452E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare