Review – Samsung 50NU7092 – Pret si pareri!

Samsung 50NU7092 este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

In primul rand vreau sa va spun despre rezolutia reala 4k UHD, aceasta va ofera imagini clare si rezolutie 4k UHD care are de patru ori mai multi pixeli decat televizoarele FHD, de acum înainte veți putea vedea cele mai mici detalii din fiecare scenă.

Review Samsung 50NU7092

In al doilea rand pot spune ca, Vizionați conținutul HDR cu o mai bună claritate și o expresie detaliată a culorii. Televizorul Samsung UHD oferă o afișare mai detaliată a scenelor luminoase și întunecate. Urmăriți conținutul preferat cu culori naturale care aduc detalii convingătoare ca și cum ați fi acolo. Bucurați-vă de o experiență spectaculoasă de vizionare.

Va spun ca, aceste televizor este o modalitate inteligenta de a va bucura, Distrează-te într-un mod mai rapid, mai simplu și mai inteligent. O adâncime pentru toți adună conținuturi diferite pe un singur ecran. Obțineți acces ușor la diferiți furnizori de conținut și vizualizați previzualizări miniatură înainte de a vă plimba. Imaginile sunt simulări și servesc doar ca ilustrații. Specificațiile de proiectare și modelele care nu afectează funcționarea produsului pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

Pret Samsung 50NU7092

Recomandarea noastra -> AICI!

Asa dar avem si Aplicația SmartThings, o singură aplicație pentru toată lumea, trebuie să descărcați și să instalați aplicația SmartThings pe telefonul tau.

Am testat si Sincronizarea și partajarea conținutului si vreau sa spun ca, acum profitați de Samsung Cloud ca un întreg. Conectați-vă ușor la smartphone-urile Samsung pentru a sincroniza fotografiile. Acum vă puteți partaja fotografiile mobile și le puteți savura pe televizor sau pe ecranul frigiderului.

Pentru cei care doresc un televizor extraordinar, aceasta alegere este cu siguranta una foarte buna. Daca alegeti sa cumparati acest Samsung 50NU7092 va informam ca el este disponibil la un pret de aproximativ 2.800 lei.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 50NU7092
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare