REVIEW – Allview 40ATC5000 calitate si super pret!

Bine te-am gasit la un nou review in care vom discuta despre un model din gama 2018 al celor de la Allview. Este vorba despre un televizor cu design modern pe care il poti achizitiona la un pret foarte bun in aceasta perioada. Mai jos vom descoperi impreuna principalele avantaje si de ce merita sa achizitionezi acest televizor.

Modelul Allview 40ATC5000 nu este un Smart TV insa este ideal pentru orice casa. Eu l-as recomanda mai multe pentru bucatarie dar il poti folosi si in sufragerie sau dormitor, deoarece este destul de mare. Diagonala ecranului plat este de 101 cm, iar imaginile sunt redate la o rezolutie FULL HD de 1920×1080 de pixeli. Unghiul de vizibilitate este de pana la 176 de grade. Allview 40ATC5000 este echipat cu o noua interfata pentru modelele din gama 2018. Acest lucru iti permite sa vezi rapid programul tv, clipuri, stiri sau emisiunile preferate mult mai usor. Noul asisten vocal AVI este o optiunie foarte utila si atractiva.

Review Allview 40ATC5000

 Acesta vine la pachet cu noua interfata permitandu-ti sa interactionezi foarte usor cu televizorul tau. AVI preia comenzile vocale si le pune pe televizor, folosindu-se de chromecast. Poti conecta rapid la tv si memorii externe prin USB, sau porturi HDMI. Pentru a scapa de cabluri suplimentare, de acum poti sa renunti la decorodul clasic, utilizand slotul CI+. In acest fel nu vei mai fi nevoit sa folosesti si alte telecomenzi.

Pret Allview 40ATC5000

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Allview 40ATC5000 are un raport pret calitate excelent si ti-l recomand cu incredere. Modelul testat de mine este disponibil pe culoarea neagra si are o greutate de 6.5 kg. Alte caracteristici speciale sunt EPG, HDMI CEC, Media player, Noise Reduction. Pretul acestui model de televizor este de aproximativ 1000 ron, dar am descoperit o oferta si mai atractiva pe care te invit sa o descoperi in randurile de mai jos.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Allview 40ATC5000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare