REVIEW – Toshiba 55X9863DG cea mai buna calitate!

Bine te-am regasit la un nou review in care vom descoperi impreuna un model de televizor foarte interesant cu caracteristici speciale si pentru care merita sa achizitionezi un astfel de model. Mai jos vom afla impreuna care sunt avantajele acestui televizor si de ce merita sa il achizitionezi.

Televizorul OLED Toshiba 55X9863DG are o diagonala de 140 cm si reuseste sa iti aduca pe ecran de fiecare data imagini aproape de realitate in format 4K Ultra HD. Aceste modele de televizoare 4K afiseaza chiar si cu de 4 ori mai multe detalii decat modelele clasice. Cu noile tehnologii HDR10 si HLG vei putea reda mai multe formate video decat cele standard. Sunetul este foarte important cand vine vorba de un astfel de model de televizor. De accea pe Toshiba 55X9863DG vom regasi modelul de la onkyo cu ajutorul caruia difuzoarele sunt proiectate astfel incat sa redea un sunet precis si asemanator cu cel de la cinematograf.

Review Toshiba 55X9863DG

Ca majoritatea televizoarelor moderne, Toshiba 55X9863DG este echipat cu functia Eco, functie ce iti permite sa economisesti si pana la 30% de energie la fiecare utilizare. Cei de la Toshiba sunt prima marca de televizoare care au introdus securitatea Smart TV-urilor. Esti in siguranta cand navighezi online si urmaresti serialele preferate pe Netflix. Conecteaza-te si cu alte device-uri direct pe TV, iar cu functia HDMI CEC controleaza toate dispozitive de pe telecomanda.

Pret Toshiba 55X9863DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunt o multime de caracteristici suplimentare care iti transforma experienta la TV si mai interesanta. Printre acestea se numara AVS, Web Browser, Bluetooth, HBB TV, Child Lock si multe altele. In final precizez din nou, ca pretul este foarte avantajos pentru calitatea oferita. Am cautat online si am observat ca pretul modelului Toshiba 55X9863DG este in jur de 8.000 ron, dar am gasit pentru tine o oferta si mai avantajoasa pe care te invit sa o descoperi mai jos.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 55X9863DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare