REVIEW – SAMSUNG UE65NU7179 super pret si calitate

Samsung UE65NU7179 este numele produsului depre care vom vorbi in acest review unde vom afla tot ce poate sa faca si un pret bun al zilei.

Pe mine, in mod special mi-a placut foarte mult contrastul puternic și o imagine naturală . Imaginile 4K UHD clare și precise permit vizualizarea conținutului dvs. preferat în culori naturale. Conținutul HDR este redat în claritate excepțională și intensitate a culorii.Eu cred ca partea ce-a mai atragatoare este design-ul, avand in vedere ca este foarte elegant, cu sofisticare subtilă în toate sensurile, televizorul se amestecă fără probleme cu aproape orice interior.

Review SAMSUNG UE65NU7179

Sunt impesionat de aceasta navigare inteligenta si usoara . Selecția de meniuri și aplicații convinge de-a lungul liniei. În cel mai scurt timp, vă puteți bucura de oferte de divertisment de la diferiți furnizori. Datorită aplicației Smarthings, televizorul poate fi controlat convenabil cu telefonul smartphone. UHDR oferă o reprezentare realistă a culorii printr-un spațiu de culoare impresionant de 1,07 miliarde de culori. Gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide.

One Depth aduna o varietate de continut pe un singur ecran. Indiferent dacă Netflix, Amazon, Sky Ticket, Spotify sau Maxdome, doar câteva clicuri vă vor permite accesul la conținutul dvs. preferat prin intermediul serviciului la cerere. Gaseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Tv-ul Samsung UE65NU7179 afiseaza in mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare sa fie usoare.

Pret SAMSUNG UE65NU7179

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 7000 Lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin ma jos.Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG UE65NU7179
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare