REVIEW – LG 65UN70003LA – UN TV DE CALITATE

Buna, prieteni! LG 65UN70003LA se numeste produsul pe care il discutam azi, fiind unul de top in gama lui. Descoperiti care este cel mai bun pret de pe piata, dar si ce parere au altii despre el!

 

Sincer, pentru mine seria 4K UHD este cea mai ieftină serie, iar LG a trebuit să dezvolte o mulțime de caracteristici de performanță pe care le vedem în modelele mai scumpe pentru a atinge limita bugetară.

Review LG 65UN70003LA

 


Va spun ca, de asemenea, dintr-un anumit motiv, LG a adăugat o mulțime de modele diferite în această categorie, așa cum puteți vedea și în articolul nostru de televizoare LG pentru 2020, cu diferențe mici sau aproape deloc, adăugând multă confuzie cu privire la ceea ce fiecare model poate oferi diferit de celelalte. . Ar fi mult mai bine înțelept pentru consumatori să ofere mult mai puține modele cu o distincție mai clară între ele.

Din propria experienta va spun, in ceea ce privește la ce vă puteți aștepta de la UN7300, televizorul ca model eficient din punct de vedere al costurilor vine cu cele mai de bază set de caracteristici, deoarece LG folosește un procesor Quad Core 4K cu capacități nespecificate, vine cu un panou IPS cu un sistem de iluminare cu LED direct în mod obișnuit, cu toate televizoarele cu buget redus, acceptă numai HDR10 și HLG, are un sistem audio de bază 2.0 canale și vine cu cea mai recentă versiune LG a webOS care a ajuns la versiunea 5.0, împreună cu LG ThinQ și control vocal.

Și, deși nu ar trebui să vă așteptați la multe în ceea ce privește caracteristicile imaginii, cel puțin primim noile moduri FILMMAKER și HGIG care pe mine m-au impresionat.

Pret LG 65UN70003LA

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre pret va pot spunde doar ca l-am analizat si este in jur de 4.5000 de lei. Noi am gasit zilele trecute o oferta mult mai accesibila si am ales sa o impartasim cu dvs.
Oferta poate fi accesata pe unul dintre linkurile de mai jos.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UN70003LA
Categories: Televizoare