REVIEW – LG 75NANO903NA – UN TV SUPERIOR

Pretul este important cand vine vorba de achizitionarea acestui LG 75NANO903NA, insa pot sa va spun ca am gasit o super oferta pe care o voi dezvalui in cadrul articolului.

 

 

Vorbind comparativ cu unele dintre televizoarele LCD ultra-subțiri, metalic strălucitoare pe care le-a produs LG de-a lungul anilor, 65NANO903 este un pic … normal. Cadrul său întunecat este îngust, dar nu prea poate ascunde cantitatea de plastic pe care o conține, în timp ce partea din spate se îndepărtează de kilometri de standardele TV moderne.

REVIEW LG 75NANO903NA

 


Sincer vorbind cu toate acestea, suntem mai mult decât fericiți să-l tăiem, pentru că este dotat cu un sistem de iluminare directă cu LED-uri, unde LED-urile sunt plasate direct în spatele ecranului. Acest tip de iluminat oferă întotdeauna un contrast mai bun decât iluminarea de margine și este deosebit de important cu televizoarele IPS precum 65NANO906.

M-a uimit cum Televizorul poate fi așezat pe o pereche de picioare cu aspect simplu, dar arată mult mai frumos dacă este agățat pe perete. În ciuda spatei sale destul de adânci.

Conexiunile sunt puternice pentru un televizor de gama medie. Dintre cele patru dispozitive HDMI furnizate, două pot gestiona suficientă lățime de bandă de date pentru a suporta imaginile de 10 biți 4K, 120Hz, HDR 4: 4: 4 .Acestora li se alătură trei USB-uri și o ieșire audio digitală.

PRET LG 75NANO903NA

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre pret va pot spune ca este de aproximativ 10.000 de lei in Romania, dar poate fi achizitionat la o super oferta de pe unul dintre linkurile afisate pe site.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 75NANO903NA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare