REVIEW – LG OLED65CX8 – UN TV PERFORMANT LA PRET BUN

Putem spune multe lucruri despre acest LG OLED65CX8, pentru ca l-am testat, si tot odata vom prezenta si o super oferca care merita toata atentia fiindca este cea mai mica de pe piata.

 

Va spun sincer ca LG CX este unul dintre cele două televizoare OLED entry-level din gama LG 2020 și, ca orice OLED, oferă o calitate excelentă a imaginii.

REVIEW LG OLED65CX8

Ma impresioneaza cum este dotat cu funcții de jocuri, cum ar fi suportul pentru rata de reîmprospătare variabilă FreeSync (VRR) și compatibilitatea G-SYNC pentru a reduce ruperea ecranului. Are un timp de răspuns aproape instantaneu și un decalaj de intrare scăzut. Dezactivează individual pixelii, ceea ce duce la un raport de contrast infinit și o uniformitate perfectă a negru, făcându-l o alegere perfectă pentru vizionarea de filme în camere întunecate. De asemenea, are unghiuri largi de vizualizare pentru momentul în care doriți să urmăriți televiziunea cu un grup mare de oameni.

M-a surprins pentru ca afișează o gamă largă de culori pentru conținutul HDR, dar are doar o luminozitate de vârf decentă în HDR, astfel încât unele puncte luminoase pot să nu fie atât de vii pe cât a intenționat creatorul.

Despre durabilitate va spun doar ca, ca orice OLED, are riscul de ardere permanentă, dar nu ne așteptăm ca aceasta să fie o problemă pentru cei care urmăresc conținut variat.

PRET LG OLED65CX8

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui TV este de doar 12.000 de lei in Romania.  Noi avem pentru dumneavoastra o oferta de nerefuzat pe care o puteti accesa pe unul dintre linkurile afisate.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED65CX8
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare