REVIEW -TX-65HX710E – UN TV INTERESANT

Salut .Daca esti interesat despre acest Panasonic TX-65HX710E in vederea achizitiei aici vei afla toate detaliil si cel mai bun pret de pe piata.Citeste reviewul pina la capat si cumpara informat!

 

 

Stim cu totii ca Panasonic a obținut un succes critic și comercial în 2019 cu seria sa superioară de televizoare GX800. Au reușit să găsească un loc dulce între caracteristici, performanță și preț, care s-a dovedit serios greu de rezistat.

REVIEW TX-65HX710E

 


Modelul exact pe care îl am în față este TX-65HX710E de 4.000 lei, 65 inci. Și un set foarte frumos este și el. Modul în care ecranul este ușor mândru de un cadru extrem de subțire și lucios creează un aspect impresionant, elegant, opulent, care se simte cu mult peste nivelul de plată al unui astfel de televizor accesibil.

Va spun ca fanilor AV care urăsc războiul vor fi încântați să afle că TX-65HX710E  urmează pașii excelenți ai GX800, susținând atât formatele Dolby Vision, cât și formatele HDR10 + HDR.

Va mai spun ca aceste două formate HDR „dinamice” au ambele date suplimentare de imagine scenă cu scenă pe care nu le obțineți cu formatul HDR10 de bază, permițând televizoarelor compatibile să ofere imagini HDR mai bune. Din păcate, însă, multe mărci de televiziune – inclusiv Samsung, Sony și LG – acceptă doar un format sau altul. În ciuda faptului că există conținut acolo, disponibil doar într-un format sau altul.

 

PRET TX-65HX710E

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs l-am gasit in jurul sumei de 4.000 de lei. Cautand atenti, am descoperit si cea mai buna oferta de pe piata. V-am lasat oferta gasita pe unul dintre  linkurile afisate.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TX-65HX710E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare