REVIEW – TX-43HXX979 – UN TV FOARTE BUN

Informatiile urmatoare sunt legate de Panasonic TX-43HXX979! Cititi postarea pentru a afla detalii despre el, dar si care este cel mai bun pret de pe piata din Romania!

 

 

 

 

Hai sa va spun. Televizorul vine Echipat cu dispozitivul nativ HDR Cinema Display 100 Hz și noul procesor inteligent HCX Pro, seria HXX979 garantează serile exclusive de home cinema.

 

REVIEW TX-43HXX979

M-a surprins datorită Multi-HDR-Ultimate, asa sunt acceptate toate formatele HDR importante, cum ar fi HDR10 + și Dolby Vision. Baza rotativă și designul metalic atemporal garantează flexibilitatea deplină și permit integrarea armonioasă în mediul de viață. Datorită tunerului Quattro cu concept twin, TV> IP și aplicației operator HbbTV, vă puteți bucura de flexibilitate optimă în recepție și de toată libertatea de care aveți nevoie pentru a vă planifica programul.

Am observant telecomanda metalică de înaltă calitate, My Home Screen 5.0 și suportul asistenților vocali precum Amazon Alexa sau Google Assistant garantează o funcționare convenabilă.

M-a surprins ca apare cu un design de inaltă calitate design metalic și suport rotativ exclusive.

 

 

PRET TX-43HXX979

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui TV in Romania este de aproximativ 5.500 de lei, dar poate fi achizitionat la super oferta gasita de noi, la doar un click distanta. Am lasat pentru dumneavoastra oferta intr-unul dintre linkuri.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TX-43HXX979
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare