REVIEW – TX-55HZX1509 – UN TV CARE MERITA ATENTIA TA

 

 

Daca vreti sa stiti ce va poate oferi acest Panasonic TX-55HZX1509, atunci va recomand sa cititi postarea integral. Toate detaliile despre el le gasiti mai jos, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la cel mai bun pret!

 

 

Duoa mine, din față, în general, există puțin pentru a diferenția un OLED de altul, în special cu suportul sau picioarele detașate, dar Panasonic înclină tendința de degradare prin includerea numelui companiei pe o bandă sub rama inferioară.

 

REVIEW TX-55HZX1509

 

 


M-a surprins standul care este, de asemenea, neobișnuit prin faptul că se rotește și are o amprentă de doar 39cm lățime. Acest lucru face ca un pic mai ușor să găsești o poziție în cameră și o piesă de mobilier pe care să poată sta. Prin comparație, picioarele Philips 55OLED805 îi conferă o amprentă de 80 cm lățime, în timp ce piedestalul LG CX are o lățime de peste 90 cm. Piedestalul Panasonic combină, de asemenea, un profil scăzut cu un gât destul de înalt, astfel încât acceptă mai mult un soundbar decât mulți rivali.

Stiati ca pe lângă Dolby Vision, Panasonic continuă să accepte HDR10 +?  HLG și HDR10 standard . Chiar și acum, la ani de la înființare, valoarea HDR10 + rămâne îndoielnică, dar este plăcut să ai acoperit atât bazele pentru acesta, cât și pentru Dolby Vision – nu sunt dacă cumperi un televizor LG, Sony sau Samsung.

Foarte neplacut, deși certificarea HDMI 2.1 completă este încă dezamăgitoare, caracteristicile HDMI 2.1 devin tot mai frecvente și Panasonic oferă mai puțini decât mulți rivali. eARC (Enhanced Audio Return Channel) și ALLM (Auto Low Latency Mode) sunt la bord, dar HFR (High Frame Rate) și VRR (Variable Refresh Rate) nu. Lipsa VRR va fi deosebit de dezamăgitoare pentru acei jucători care intenționează să facă upgrade la PS5 sau Xbox Series X , deși HZ1000 este un alt monitor de joc bun, cu un decalaj de intrare respectabil de aproximativ 22 ms.

 

PRET TX-55HZX1509

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui Panasonic ZX1509 este de aproximativ 17.000 de lei in Romania. Noi am gasit zilele trecute o oferta pe care am ales sa o impartasim cu Dvs. Oferta poate fi vazuta accesand unul dintre linkurile afisate aici.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TX-55HZX1509
Categories: Televizoare