REVIEW- TCL 65DP600 – Un produs uimitor cu specificatii ce te va lasa uimit!

Sunteti in cautarea produsului TCL 65DP600? Atunci postarea de azi vi se adreseaza! Aflati totul despre model, inclusiv parerea cumparatorilor si cel mai bun pret de pe piata din Romania!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Aceasta are un panou QLED, rezultând o gamă largă de culori pentru conținutul HDR. Cu toate acestea, nu devine aproape la fel de strălucitor ca Seria 6, astfel încât conținutul HDR nu apare așa cum ar trebui și nu funcționează bine în camere luminoase. Este o alegere excelentă pentru vizionarea de filme în camere întunecate, deoarece, din nou, are un raport de contrast excepțional și o caracteristică decentă de estompare locală. Îmbunătățește bine conținutul cu rezoluție mai mică și elimină judderul de 24p din orice sursă, lucru rar pentru un televizor de 60Hz.

 

Review TCL 65DP600

Ce nu mi-a placut din păcate, nu are funcții suplimentare de joc, cum ar fi seria 6 de ultimă generație. Are un panou de 60Hz și nu există suport VRR. Cu toate acestea, are un decalaj de intrare foarte scăzut, un timp de răspuns bun și o caracteristică de inserare a cadrului negru pentru a reduce ruperea ecranului. Difuzoarele sale încorporate nu sunt nimic special, dar din fericire acceptă eARC, permițându-vă să trimiteți sunet de înaltă calitate către un receptor compatibil printr-o conexiune HDMI. Este destul de bine construit și este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, astfel încât să puteți obține cea care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs. În general, nu puteți greși cu acest televizor dacă aveți un buget.

Din păcate, cel mai bine este să evitați amplasarea acestuia într-o cameră bine luminată, deoarece nu devine suficient de strălucitoare pentru a combate strălucirea, iar manevrarea reflexiei este doar decentă. Conținutul în mișcare rapidă poate părea neclar din cauza timpului de răspuns lent.

 

Pret TCL 65DP600

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TCL 65DP600
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare