REVIEW – TCL 65X10 – Un design uimitor si o combinatie de culori incredibila!

TCL 65X10 este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este cel mai bun pret de pe piata!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat ca acest televizor de 65 inch sare în special în ochi prin bara de sunet din partea de jos a dispozitivului. Restul designului este bine finisat, cu un cadru negru vizibil foarte subțire în față și o margine argintie laterală. Partea din spate a primit un model cu dungi verticale, iar dispozitivul se află pe o bază centrală, care este complet ascunsă în față, prin intermediul barei de sunet.

Review TCL 65X10

Oarecum surprinzător pentru un model de top, găsim doar trei conexiuni HDMI 2.0 la acest model în loc de cele patru pe care le obțineți cu toți concurenții. Toate sunt potrivite pentru Ultra HD HDR la cea mai bună calitate, dintre care unul este echipat cu HDMI ARC. Funcțiile HDMI 2.1 , cum ar fi VRR sau ALLM, lipsesc. În plus, există două conexiuni USB, o intrare audio compozită video și stereo cinch, două conexiuni de antenă și o ieșire pentru căști. Toate conexiunile sunt laterale, astfel încât să puteți realiza montarea strânsă pe perete fără probleme.

Va mai spun si ca X10 folosește Android TV ca sistem smart TV și rulează pe Android 9 (Pie). Sunt garantate upgrade-uri suplimentare la versiunile 10-12, la fel ca și actualizările regulate de securitate. Chipset-ul folosește un GPU quad-core ARM Cortex-A55 și Mali-470 MP, 2 GB RAM și 10 GB stocare internă. Este suficient pentru o experiență rezonabilă. Doar meniurile pentru instituții rămân oarecum confuze.

 

Pret TCL 65X10

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 12.000 de lei in Romania. Noi am cautat pentru Dvs. si am gasit o super oferta pe care v-am lasat-o atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TCL 65X10
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare