REVIEW – HORIZON 32HL6300F-Un produs elegant potrivit pentru orice membru al familiei.

Dragii nostri!Informatia inseamna succes de aceea noi iti oferim in reviewul acesta tot ce ai nevoie pentru a sti daca acest produs este ceea ce cauti .Iti oferim si cel mai bun pret al pietei plus vei afla ce parere au clientii despre el.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vrei un televizor nou, elegant, cu tehnologii inovatoare? Pentru dvs., calitatea imaginii și a sunetului combinată cu designul modern sunt o prioritate? În acest caz, ați ajuns la locul potrivit. Astăzi vă vom prezenta televizorul HORIZON 50HL8530U / B! Cu o calitate uimitoare a imaginii 4K Ultra HD și multe tehnologii avansate, acesta va reproduce filmele preferate cu culori bogate, saturate și o calitate uimitoare a imaginii!

Va spun ca datorită posibilității de conectare la o rețea de internet wireless, vă puteți bucura acum de conținutul dvs. online preferat fără a fi nevoie de conexiune suplimentară prin cablu la dispozitive externe. Navigați pe YouTube, Netflix și aplicațiile sau site-urile video preferate cu un singur clic pe telecomandă.

Review HORIZON 32HL6300F


M-a surprins recepția și transmisia unui semnal pe acest televizor modern care se face prin DVB-C, DVB-S2 și DVB-T2. Pe lângă faptul că este extrem de eficient și puternic în funcționarea sa, acest televizor este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic. Cu un consum de energie de 71 W, veți obține o eficiență maximă de lucru, pe baza costurilor minime de energie electrică.

Imaginea perfectă a televizorului este reprodusă pe un ecran cu diagonala de 80cm cu rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. În plus, tehnologii suplimentare de optimizare a imaginii precum HDR 10, Dolby Vision etc., combinate cu o calitate incredibilă 4K Ultra HD vă garantează o imagine clară, cu culori bogate și saturate și un contrast mai profund al imaginii pentru a vă bucura de o experiență de neuitat.

Pret  HORIZON 32HL6300F

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 1.000 de lei. Noi am cautat pentru Dvs. si am gasit o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 32HL6300F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare