REVIEW – HORIZON 43HL6331F – Un produs potrivit pentru orice incapere la un super pret!

In acest articol va vom prezenta toate detaliile despre acest produs , va vom spune ca parere au cei care l-au cumparat si veti afla la final cel mai bun pret al zilei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am observat ca pe lângă caracteristicile tehnice perfecte, acest televizor are multe opțiuni pentru o conexiune suplimentară. Conectivitatea Wi-Fi vă permite să navigați pe site-urile preferate. În plus, aveți acces ușor și rapid la spațiul dvs. online preferat. Vizualizați fotografii, videoclipuri sau discutați cu prietenii dvs. online preferați direct de pe ecranul de 24 inch al noului dvs. televizor. Horizon 24HL6130H are o serie de conectori și conexiuni suplimentare, și anume: 1 x USB 1 x mufă 3,5 mm 2 x HDMI 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x intrare de date CI + slot 1 x RF.

 

Review HORIZON 43HL6331F


M-a surprins foarte mult sistemul audio al acestei unități este stereo, suportat de 2 difuzoare încorporate cu o ieșire de sunet de 5 W, în total. Această putere, combinată cu tehnologii suplimentare de procesare Dolby Audio etc., vă va face să vă scufundați în magia sunetului clar și pur și veți putea să vă bucurați chiar și de cele mai fine detalii ale sunetului conținutului video redat.

Va spun din propria experienta ca imaginea perfectă a televizorului este reprodusă pe un ecran cu diagonala de 60 cm cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. În plus, tehnologiile suplimentare de optimizare a imaginii precum Advanced Hotel TV Mode (pasiv) etc., combinate cu o calitate HD incredibilă vă garantează o imagine clară, cu culori bogate și saturate și un contrast mai profund al imaginii pentru a vă bucura de o experiență de televiziune de neuitat

 

Pret HORIZON 43HL6331F

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 1.500 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 43HL6331F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare