REVIEW – HORIZON 58HL7530U – Un produs elegant cu specificatii premium!

Sa incepem inca un review! HORIZON 58HL7530U este numele produsului pe care il vom analiza impreuna azi. Descoperim informatii utile despre el, ce parere au clientii, dar si cel mai bun pret al acestuia!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model Horizon HORIZON 58HL7530U poate fi recomandat ca un televizor ieftin și bun, care oferă o imagine bună, cu 4K, care oferă culori clare și realiste, contrast și lumină mai bună.

Hai sa va spun. Înconjurat de sunet live de la Dolby Digital Plus (DD +). Sistemul de sunet surround HORIZON cu
decodor DD + oferă o experiență sonoră realistă care completează perfect conținutul vizual. De asemenea, oferă DTS TruSurround, o soluție de sunet surround pentru configurații stereo sau difuzoare 3.1 sau DTS HD, una dintre puținele tehnologii care oferă sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și DVD-uri HD, oferind efecte audio de înaltă calitate.

Review HORIZON 58HL7530U

 

Am observat ca avem Clear Motion Engine (CME) care este un standard pentru o calitate remarcabilă a imaginii în mișcare, combinându-le cu procesarea video la o rată de reîmprospătare a fiecărui cadru și determinând numărul de cadre pe secundă. De asemenea, vă permite să reglați lumina de fundal.

Dupa parerea mea, va puteti bucura de o imagine clară, plină de culori strălucitoare și vibrante, care vă respira. Transformați experiența vizuală într-un spectacol de neuitat.

 

Pret HORIZON 58HL7530U

Recomandarea noastra -> AICI!

 

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 58HL7530U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare