REVIEW – Hisense 100L5F – Un produs ce te va lasa surprins!

In articolul de azi aflam impreuna totul despre acest produs. Concret, vom invata cum il putem cumpara la cel mai bun pret, dar si detalii tehnice despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Hai sa va spun. 100L5F este livrat cu un ecran de respingere a luminii ambientale de 100 ”. Ecranul este optimizat pentru un proiector ultra-scurt, care îmbunătățește experiența de vizionare în timpul zilei sau când luminile sunt aprinse. Întrucât modelul 100L5F este conceput pentru a servi ca înlocuitor al televizorului, acesta include majoritatea caracteristicilor la care se așteaptă consumatorii într-un televizor cu ecran plat, inclusiv un tuner TV, difuzoare interne și, desigur, funcții inteligente.

 

Review Hisense 100L5F

La fel ca un televizor inteligent Hisense, 100L5F poate fi controlat prin voce folosind telecomanda vocală inclusă, care are încorporat un asistent Google. De asemenea, oferă o mare varietate de aplicații precum Netflix, Disney +, YouTube și Prime Video. Deoarece 100L5F este un proiector DLP cu un motor cu lumină laser, ar trebui să ofere ani de funcționare fără întreținere, la fel ca un televizor cu ecran plat.

M-a surprins foarte mult, deoarece televizorul cu laser Hisense 100L5F combină toate capacitățile inteligente ale televizoarelor cu ecran plat cu durata lungă de viață a unui motor cu lumină LED și rezoluția 4K pentru a crea un adevărat înlocuitor de televizor cu ecran plat.

Pret Hisense 100L5F

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 36.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hisense 100L5F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare