Philips 65PUS7855/12- Un produs care merita atentia cumparatorului!

Philips 65PUS7855/12 este numele produsului depre care vom vorbi in acest review unde vom afla tot ce poate sa faca si cel mai bun pret al zilei.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ma bucur si sunt foarte uimit, pentru ca philips continuă să sprijine atât Dolby Vision, cât și HDR10 + (precum și HDR10 standard, desigur), iar fiecare model din 2020 anunțat până acum este compatibil cu ambele. De asemenea, toate au Ambilight încorporat pe cel puțin trei laturi, astfel încât acțiunea de pe ecran poate fi extinsă pe peretele din jurul televizorului sub formă de lumină colorată.

M-a surprins si mai mult, deoarece puterea de procesare a fost, de asemenea, sporită, cu seturile OLED de top obținând o nouă versiune de generația a 4-a a procesorului P5 al companiei. Aceasta utilizează tehnologia AI care utilizează rețele neuronale și învățarea automată pentru a analiza milioane de clipuri video dintr-o bază de date personalizată pentru a adapta calitatea imaginii cât mai naturală.

 

Review Philips 65PUS7855/12

 

Tehnologia din cadrul fiecărui set este identică, iar vestea cea mare este sosirea procesorului Philips P5 de a patra generație, care utilizează tehnologia AI care utilizează rețele neuronale și învățarea automată pentru a analiza milioane de clipuri video dintr-o bază de date personalizată pentru a adapta calitatea imaginii la să fie cât mai natural posibil.

 

Pret Philips 65PUS7855/12

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 5.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata in aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 65PUS7855/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare