REVIEW – Philips 70PUS7555/12 – Un produs care merita sa fie apreciat!

Daca credeti ca ati stiut totul despre acest produs, eu va pot spune ca sunt multe lucruri interesante de aflat, si in plus de asta o super oferta pe care am gasit-o zilele trecute o voi prezenta aici.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Am in fata mea un Televizor LED inteligent 4K UHD. Culoare bogată, detalii frumoase. Un televizor Philips 4K UHD aduce conținut la viață cu culori bogate și contrast clar. Imaginile au mai multă adâncime, iar mișcarea este netedă. Filmele, emisiunile, jocurile și multe altele arată excelent, indiferent de sursă.

M-a surprins placut motorul Philips P5 care oferă o imagine la fel de strălucitoare ca și conținutul pe care îl iubiți. Detaliile au o adâncime considerabil mai mare. Culorile sunt vii, în timp ce tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de clar încât veți simți fiecare detaliu. Mișcarea este perfect netedă.

 

Review Philips 70PUS7555/12

Sincer, va spun ca televizorul Philips este pregătit pentru a profita la maximum de formatul video HDR10 +. Nivelurile de contrast, culoare și luminozitate sunt ajustate de la cadru la cadru. Fie că este vorba de o serie de vizionări obligatorii sau de noul blockbuster, umbrele vor fi mai profunde. Suprafețele luminoase vor străluci. Culorile vor fi mai adevărate.

M-a surprins foarte tare SAPHI, care este un sistem de operare rapid și intuitiv care face ca televizorul dvs. inteligent Philips să fie o adevărată plăcere de utilizare. Bucurați-vă de o calitate excelentă a imaginii și de acces cu un singur buton la un meniu clar bazat pe pictograme. Operați-vă televizorul cu ușurință și navigați rapid la aplicațiile populare Philips Smart TV, inclusiv YouTube, Netflix și multe altele.

 

Pret Philips 70PUS7555/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 5.000 de lei In Romania, noi am gasit pentru Dvs. o

 

Pretul de azi 16.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 70PUS7555/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare