REVIEW – Philips 55PUS9435/12 – Design si specificatii de remarcat!

Nu de mult atentia mi-a fost atrasa de produsul Philips 55PUS943512 si chiar l-am testat! Astfel, am revenit cu un articol in care va prezint toate caracteristiciile pe care le are, dar si care este cel mai bun pret al pietei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va pot spune ca este un panou LED care nu este OLED și vizual este un set minimalist și curat. Carcasa difuzoarelor – B&W subliniază că nu este o bară de sunet – este atașată la televizor printr-un suport în formă de T, care dă impresia unui ecran „plutitor”. Gâtul suportului folosește o mică placă metalică pentru a întări suportul, dar înseamnă, de asemenea, că nu există posibilitatea de a roti televizorul în jur.

Am observat ca, carcasa difuzoarelor este acoperită cu pânza la modă Kvadrat și, din moment ce încă se fac modificări, versiunea finală va fi probabil puțin mai albastră decât ceea ce vedeți.

 

Review Philips 55PUS9435/12

Mi-a placut foarte mult telecomanda care este în formă unghiulară, este o schimbare față de unitățile plastice care adesea însoțesc televizoarele Philips. Are un finisaj negru, are butoane iluminate, acces rapid la Netflix și Rakuten TV, iar partea din spate a telecomenzii este confecționată din piele scoțiană Muirhead cu sursă responsabilă.

Ma bucur foarte mult, deoarece ambilight este din varietatea pe trei fețe, iar 9435 acceptă modurile de iluminare joc / lounge. Motorul de imagine P5 este acceptat, dar nu versiunea AI care vine cu seturile OLED din acest an. 9435 oferă suport universal HDR – HDR10, HDR10 +, Dolby Vision – cu luminozitate maximă în jur de 500 de niți.

Din scurtul nostru timp petrecut cu Philips 55PUS943512, pare a fi un produs care poate merge într-un fel spre ajustarea așteptărilor noastre de „sunet bun” pe piața televizoarelor puțin mai premium.

 

Pret Philips 55PUS9435/12

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 9.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 55PUS9435/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare