REVIEW – Philips 70 PUS 8555 -Un produs super inteligent!

Dragi cititori, in randurile urmatoare va invit sa cititi un review complet al acestui produs. Veti afla informatii utile despre el, inclusiv cel mai bun pret al pietei!

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Gigantul SmartTV de culoare argintie vine cu cel mai recent software Android și control vocal prin Google Assistant.

Dupa parerea mea, cu un preț de cumpărare foarte prietenos, aproape că aparține clasei gigantice – datorită protagonistului principal al configurației, un afișaj LED direct luminos uniform cu dimensiunea diagonală neobișnuită de 178 de centimetri. Acest lucru, furnizat de procesarea puternică a semnalului, își poate arăta punctele forte și crește potențialul tuturor tipurilor de conținut. De exemplu, cu materialul cu contrast ridicat echipat corespunzător, standardele HDR dinamice HDR10 + și Dolby Vision pot fi deja implementate.

 

Review Philips 70 PUS 8555

 

M-a surprins foarte tare, deoarece dacă doriți, televizoarele Philips mai bune se pot aprinde și în jurul imaginii reale. Prin intermediul unui „Ambilight” automatizat, pe trei fețe – o caracteristică destul de specifică a mărcii, netă de preț.

Ce mi-a placut cel mai mult, a fost Motorul inteligent P5 aduce profunzime și detalii vizionării dvs., pentru imagini care par mai realiste. Păstrează imaginea fără estompare și netedă, perfectă pentru sport.

 

Pret Philips 70 PUS 8555

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 12.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 70 PUS 8555
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare