REVIEW – Tesla 43S605BFS – Un produs elegant!

In articolul de azi aflam impreuna totul despre acest produs. Concret, vom invata cum il putem cumpara la cel mai bun pret, dar si detalii tehnice despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dupa acest test, va spun ca intreaga familie va plăcea acest televizor cu un sistem de operare certificat Android TV 9 și o varietate de posibilități uimitoare!

Am observat ca Televizorul vine cu Netflix licențiat și integrat, Prime Video și Youtube, pe deplin acceptat de Google. De asemenea, puteți alege dintre peste 4000 de aplicații pe Google Play Store!

Review Tesla 43S605BFS

Imi place foarte mult ca Televizoarele Tesla au un unghi de vizualizare excelent, plus că vin într-o varietate de dimensiuni diferite. Concepute și realizate cu atenție, acestea se vor potrivi în orice interior.

M-a surprins foarte placut, deoarece acest televizor vă va permite să controlați aproape totul prin voce. În plus, îl puteți conecta la Google Home și puteți naviga pe toate dispozitivele inteligente de acasă folosind o singură telecomandă.

 

Pret Tesla 43S605BFS

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.000 de lei. Noi am cautat foarte mult si am gasit o oferta mult mai accesibila .

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 43S605BFS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare