REVIEW – Tesla 50T607SUS – Pretul acestui produs este unul uimitor in ambitia benificiilor pe care vi le ofera!

Salut, prieteni! In review-ul de zi aflam impreuna totul despre Tesla 50T607SUS. Ca de fiecare data, va voi prezenta opiniile clientilor despre produs, ce caracteristici ne ofera, dar si care este cel mai bun pret!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Cu aplicația dispozitivului inteligent FastCast, care servește și ca telecomandă, puteți transfera cu ușurință pe ecranul televizorului multimedia a telefonului, cum ar fi imagini sau videoclipuri. Îl veți vedea în același aspect ca și când v-ați conectat telefonul direct la televizor.

M-a surprins rezoluția Ultra HD care aduce mai mulți pixeli ca oricând televizorului de acasă. Cu un uimitor 8,3 milioane de pixeli, vă veți bucura de o calitate a imaginii incredibil de vie și impecabilă, precum și de o culoare mai precisă.

 

Review Tesla 50T607SUS


Am observat o conexiune USB multimedia care, pur și simplu conectați unitatea flash și redați un film sau răsfoiți un album foto digital preferat. Indiferent de formatul fișierului dvs., acest televizor îl poate gestiona.

Va spun sincer ca este timpul să vă bucurați de un sunet clar! Cu Dolby virtual surround, veți trăi fiecare scenă intensă, joc dinamic sau un cântec relaxant.

 

Pret Tesla 50T607SUS

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 50T607SUS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare