REVIEW – Philips 50PUS8505/12 – Un produs de top cu specificatii de lux!

Philips 50PUS850512 este numele produsului depre care vom vorbi in acest review unde vom afla tot ce poate sa faca si un pret bun al zilei.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dupa parerea mea, atunci când alegeți un televizor nou, nu puteți conta întotdeauna pe un buget foarte mare. Dar nu doriți să renunțați la principalele caracteristici și tehnologii moderne pentru asta. Aici intervine Philips 50PUS8505 , o propunere inteligentă și atractivă a companiei olandeze . Începând cu o gamă foarte largă de formate de la 43 inci până la 70 inci în cel mai mare model, toate cu rezoluție 4K, compatibile cu Dolby Vision și Dolby Atmos și cu mai multe puncte forte, cum ar fi utilizarea motorului său P5 pentru procesarea imaginii , o telecomandă cu difuzor pentru a profita de asistentul Google sau de sistemul său de iluminare Ambilight.

Hai sa va spun. Televizorul Philips 50PUS8505 atinge propria calitate a imaginii la intervale superioare, datorită compatibilității sale cu principalele formate avansate de imagine. Astfel, panourile sale LED cu rezoluție 4K sunt compatibile cu HDR10 + și Dolby Vision . O garanție că putem vedea imaginea seriilor și filmelor moderne cu culori mai vibrante și definite. În plus, cu motorul P5 Perfect Motion, se obține o imagine mai fină și mai definită, cu un contrast mai accentuat, pentru a vă bucura de experiența televizorului în tot conținutul pe care îl urmăriți.

 

Review Philips 50PUS8505/12

Dacă cunoașteți deja universul Philips, nu vă va surprinde că una dintre cele mai recunoscute caracteristici ale sale este lumina. Mai exact, benzile de lumină LED pe care televizoarele lor le au pe spatele echipamentului pentru a crea o experiență unică. Magia acestor lumini este că acestea sunt capabile să urmărească acțiunea care are loc la televizor în timp real și să răspândească culorile către perete sau mobilierul unde avem televizorul. Căutând o comparație, rezultatul este o senzație de căldură similară cu ceea ce puteți experimenta în fața unui șemineu.

 

Pret Philips 50PUS8505/12

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui model in Romania este de aproximativ 3.500 de lei. Noi am gasit pentru dumneavoastra o super oferta pe care vi-o atasam intr-un link pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 50PUS8505/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare