REVIEW – Philips 50PUS7555/12 – Un produs uimitor cu super specificatii!

Astazi vom descoperii in acest review toate informatiile necesare in vederea unei achizitii intelepte si va vom da un pont pentru un pret bun!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Motorul Philips 50PUS7555/12 oferă o imagine la fel de strălucitoare ca și conținutul pe care îl iubiți. Detaliile au o adâncime considerabil mai mare. Culorile sunt vii, în timp ce tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de clar încât veți simți fiecare detaliu. Mișcarea este perfect netedă … sa dovedit că îmbunătățește drastic ORICE sursă!
Daca nu stiati despre aceasta optiune, va spun eu acum. Ambilight este o altă tehnologie proprietară Philips care extinde filmul urmărit pe ecran pe peretele din spatele televizorului.

Această tehnologie impresionantă vă permite să vă scufundați complet în film sau serie, făcând ca iluminarea ambientală a camerei să urmeze efectul dramatic al ceea ce se întâmplă pe ecran. Ambilight vine cu o multitudine de setări pentru a controla cât de eficient sau cât de subtil doriți efectul ambiental în casa dvs. Philips ambilight poate fi, de asemenea, amplificat în continuare prin adăugarea HUE în spațiul dvs. de locuit.

 

Review Philips 50PUS7555/12

 

Am observat si in reviewurile trecute ca Philips acceptă toate formatele HDR, inclusiv HDR, HDR10 +, HLG și formatul video premium Dolby Dolby Vision. Dolby Vision se asigură că televizorul redă contrastul, luminozitatea și adâncimea culorilor cu fiecare cadru al filmului. Dolby Atmos completează videoclipurile captivante High Dynamic Range cu un sunet captivant și glorios detaliat, cu claritate și profunzime. Împreună, Dolby Vision și Dolby Atmos aduc intențiile originale ale regizorului către televizorul dvs. Philips.

 

Pret Philips 50PUS7555/12

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 50PUS7555/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare