REVIEW – Philips 50PUS785512 –O alegere de neregretat.

Haideti la un nou review speram interesant pentru dvs.Vom afla tot ce trebuie despre acest produs minunat si veti sti daca este ce va trebuie pentru achizitionarea lui.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cu totii stim ca Philips are niște televizoare ieftine care arată bine – nu Hisense ieftine, dar ieftine, totuși, și Philips este un nume pe care oamenii îl au încredere. Ar trebui totuși să aibă încredere în televizoarele sale? Suportă formate HDR avansate și are în spate becuri care schimbă culoarea. Deci, ce ați putea dori mai mult – o calitate bună a imaginii? Da, destul de corect, să vedem cum merge în recenzia noastră completă.

 

Review Philips 50PUS785512

 


Hai sa va spun. Fiecare moment se simte real cu Philips Ambilight. LED-urile inteligente care înconjoară televizorul reacționează la acțiunile de pe ecran și luminează atât de impresionant încât vei fi captivat. Experimentați-l o singură dată și veți vedea de ce nu mai doriți un televizor fără Ambilight.

Va mai spun ca acest model suportă sunete Dolby premium și formate video Dolby. Aceasta înseamnă că conținutul HDR pe care îl vizualizați arată deosebit de real în ceea ce privește imaginea și sunetul. Indiferent dacă transmiteți cele mai recente seriale sau redați un set Blu-ray – contrastul, luminozitatea și culoarea sunt exact așa cum intenționează regizorul și veți auzi un sunet clar, detaliat și profund.

 

Pret Philips 50PUS785512

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.500 de lei. Noi am gasit pentru dumneavoastra o super oferta pe care v-am lasat-o intr-un link pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 50PUS785512
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare