REVIEW – Hisense 40A5600F – Un produs excelent, potrivit pentru orice incapere!

Postarea de azi este dedicata unu produs foarte apreciat! Astfel, va invit sa o cititi pentru ca veti afla detalii tehnice despre model, dar si care este cel mai bun pret de pe piata!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. La fel ca majoritatea celorlalte opțiuni din sub-R. 30.000 de segmente pentru televizoare, Hisense 70A7100F arată de bază, totuși complet funcțional și la obiect, menținând atenția privitorului pe ecran. Există margini înguste în jurul ecranului cu fundul ușor mai gros și un mic modul care iese în afară de logo-ul Hisense pentru indicatorul luminos, butonul de alimentare și receptorul IR. Deși televizorul Hisense este subțire la margini, devine considerabil mai gros la mijloc și jos, unde se află difuzoarele cu cutie de fund.

Ca si specificatii, am observat ca există 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare internă pentru aplicații și date despre aplicații pe care le puteți utiliza prin interfața Android TV, iar televizorul este alimentat de un procesor quad-core nespecificat. Interesant, Wi-Fi de 5 GHz este, de asemenea, acceptat pe televizor pentru o conectivitate mai bună cu routerele compatibile, iar Bluetooth este acceptat atât pentru telecomandă, cât și pentru conectivitate audio cu difuzoare sau căști.

 

Review Hisense 40A5600F

 

Mi-a placut foarte mult, deoarece ca și în cazul altor dispozitive Android TV, Hisense 70A7100F are funcționalitate Chromecast încorporată și se leagă de alte dispozitive inteligente compatibile Google, cum ar fi produsele IoT, difuzoarele inteligente și Asistentul Google pe smartphone-uri și tablete care sunt legate de același cont Google. A fost destul de convenabil să folosesc difuzorul meu Google Home pentru a controla televizorul, precum și să folosesc televizorul pentru a controla aparatele IoT, cum ar fi un bec inteligent, un purificator de aer și un aspirator robot folosind telecomanda televizorului.

Sa va mai spun si ca, conținutul Dolby Vision a fost redat bine pe Netflix, iar Amazon Prime Video și Hotstar au reușit să transmită în flux conținut 4K și HDR acceptat fără probleme. Asistentul Google a reușit să preia și conținut din surse compatibile. Am descris în detaliu caracteristicile Android TV de mai multe ori, iar Hisense 70A7100F oferă aceeași experiență fiabilă și funcțională pe care am văzut-o pe multe alte dispozitive Android TV în trecut.

 

Pret Hisense 40A5600F

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs este de aproximativ 4.000 de lei in Romania. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hisense 40A5600F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare