REVIEW – Toshiba 58UA3A63DG -Design de top si specificatii uimitoare!

Dragii nostri!Informatia inseamna succes de aceea noi iti oferim in reviewul acesta tot ce ai nevoie pentru a sti daca acest produs este ceea ce cauti .Iti oferim si cel mai bun pret al pietei plus vei afla ce parere au clientii despre el.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Ce să spun despre Toshiba 58UA3A63DG? În acest moment de preț, nu primiți cadrele de sticlă strălucitoare și spectacolele laser Ambilight ale mai multor televizoare de ultimă generație – și UL5A nu este atât de deranjat de aspectul subțire. Cu o adâncime de 19,1 mm, există o cantitate destul de mare aici, cu o carcasă din plastic care nu îmbrățișează partea din spate prea strâns. Totuși, acesta este modelul de 55 de inci, iar dimensiunile mai mici vor ocupa, desigur, mai puțin spațiu.

Sa va mai zic ca există o ramă relativ groasă, cu un aspect funcțional care nu încearcă să ascundă părțile constitutive ale televizorului. Panoul în sine stă foarte jos de suport, ceea ce necesită asamblarea a două părți distincte înainte de înșurubarea în televizor. Marginea inferioară a panoului are o bandă gri cu sigla Toshiba în stânga și o lumină circulară LED în dreapta, care rămâne roșie în timp ce televizorul este oprit și devine verde când televizorul este pornit.

 

Review Toshiba 58UA3A63DG

 


Dupa parerea mea, cea mai interesantă caracteristică, dacă o aveți, este Toshiba Connect, care încorporează inteligența asistentului vocal Alexa printr-un microfon plug-in. Când s-a conectat la televizor, a reușit să-l convoace pe Alexa, dezactivând tot ceea ce vizionam – deși nu oprește videoclipul – și afișând o siglă Alexa în colțul din dreapta jos pentru a indica faptul că asculta comenzile noastre, indiferent dacă vrem aleatorii. trivia pe internet, informații despre vreme sau pentru a reda melodii prin Amazon Music pe televizor.

 

Pret Toshiba 58UA3A63DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.500 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. O super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 58UA3A63DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare