REVIEW – Tesla 32S605BHS – Un produs de nota 10, cu tot ce ai nevoie!

De curand am avut ocazia sa testez modelul de fata, iar azi mi-am propus sa vi-l prezint. In review descoperiti caracteristicile lui, cel mai bun pret al pietei si nu numai!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Televizorul are un ecran cu o rezoluție HD excelentă (1366 × 768) , iar difuzoarele cu o capacitate totală de 20 W vor oferi o experiență audio de calitate. Cu suport pentru conectarea la Internet, vă puteți bucura de vizionarea conținutului preferat la cerere sau de jocuri.

Dupa parerea mea, acest televizor cu sistemul de operare certificat Android TV 9 și multe opțiuni uimitoare va fi adorat de întreaga familie. Televizorul conține servicii Netflix, Prime Video și Youtube licențiate și încorporate, care sunt pe deplin acceptate de Google. De asemenea, puteți alege dintre peste 4.000 de aplicații din Magazinul Google Play.

Review Tesla 32S605BHS

Si acum, din cate am observat eu, pot sa va spun ca Televizoarele Tesla se laudă cu un unghi de vizualizare excelent și sunt disponibile în multe dimensiuni diferite. Deoarece sunt proiectate și realizate cu atenție, își vor face drum în orice spațiu.

Va zic ca, cu acest televizor, veți putea controla aproape totul prin voce. În plus, îl puteți conecta la Google Home și puteți controla toate dispozitivele inteligente de acasă cu o singură telecomandă.

 

Pret Tesla 32S605BHS

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 1.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. O super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 32S605BHS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare