REVIEW – Sony 85ZH8- Un produs de calitate cu specificatii uimitoare!

Doar ce am terminat de testat Sony 85ZH8 din review-ul zilei. Toate informatiile despre el vi le prezint mai jos, dar si care este cel mai bun pret de pe piata cu care poate fi achizitionat!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Sa va spun. Așa cum ați spera la un televizor cu rezoluție de 8K , conexiunile Z8H includ o intrare HDMI capabilă să primească surse de 8K / 60Hz, precum și 4K / 120Hz, care ar putea fi la îndemână pentru următoarea generație de sisteme de jocuri. Având în vedere acest lucru, însă, este păcat că doar unul dintre dispozitivele HDMI acceptă acest nivel de specificații. La urma urmei, vor exista două console de jocuri de ultimă generație, precum și o nouă generație de PC-uri.

Am fost dezamagit, de asemenea, este păcat că ZH8 / ZH8 nu acceptă redarea 8K prin streaming USB sau YouTube. Am fost dezamăgiți să vedem că intrările HDMI de 8K nu suportau rate de reîmprospătare variabile – deși acest ultim punct s-a schimbat de atunci, datorită unei actualizări over-the-air din octombrie . Și, în ciuda aparițiilor mici, Z8H se simte ca cea mai bună speranță de până acum pentru 8K

 

Review  Sony 85ZH8


Dupa mine, Z8H / ZH8 nu arată deosebit de avansat. Cadrul este destul de subțire, dar nimic la fel de îngust ca rama abia acolo a televizoarelor Samsung Q950TS 8K. Rama are și o atingere dezordonată, datorită amestecului său de finisaje diferite.

 

Pret Sony 85ZH8

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 40.000 de lei. Insa, ca de fiecare data, noi avem o oferta mult mai accesibila. Va las pe Dvs. sa o descoperiti accesand unul dintre linkurile de aici.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 85ZH8
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare