REVIEW – Sony 85XH8096 – Un produs elegant cu design si specificatii de top!

In postarea urmatoare vom afla impreuna totul despre acest produs. Mai exact, va voi spune informatii legate de dotarile sale, care este cel mai bun pret de pe piata, dar si ce parere au ceilalti clienti despre el.

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Sony 85XH8096 a fost introdus în 2020. Are un ecran LCD cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) și o rată de reîmprospătare de 100 Hz / 120 Hz. Televizorul este compatibil HDR. Suportă HDR10, Dolby Vision și HLG.

Am observat ca televizorul are puncte forte precum Rata de reîmprospătare ridicată, Numele iluminării din spate, Adâncimea culorii, HDR10, Dolby Vision, HLG, 4K HFR, 2K HFR, VRR, DSEE, Clear Phase, Dolby Atmos și DTS Digital Surround. Și prezintă puncte slabe precum un unghi de vizualizare limitat, fără capacitate 3D, fără HDR10 +, fără HDR avansat de Technicolor®, fără IMAX îmbunătățit, fără AMD Freesync ™, fără NVidia G-Sync, fără compatibilitate HGIG, fără modul Filmmaker, puține canale de difuzor , fără modul difuzor central TV și fără WiSA Ready.

Review Sony 85XH8096

 

In ceea ce am vazut eu, Sony 85XH9096 are un panou de aliniere verticală (VA) care este cel mai frecvent utilizat în televizoarele LCD, deoarece oferă negri mai adânci în comparație cu panoul IPS. Cu toate acestea, este încă limitat cu unghiul de vizualizare în comparație cu panoul IPS sau afișajul OLED.

M-a surprins Televizorul, deoarece are tehnologie Full-Array Local Dimming cu mai multe zone pe tot ecranul. Zonele individuale ale LED-urilor se pot aprinde independent, ceea ce îmbunătățește nivelurile de negru, detaliile umbrelor și scade nivelul de lumină sângerată în părțile întunecate ale imaginii. Acest lucru oferă un contrast mai mare cu o calitate a imaginii crescută, care este foarte importantă pentru reproducerea HDR. Numărul mai mare de zone oferă un control mai bun asupra estompării locale și mai puțină înflorire în jurul obiectelor luminoase și a subtitrărilor.

 

Pret Sony 85XH8096

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 19.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care v-am lasat-o atasata pe aceasta pagina la doar un singur click distanta.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 85XH8096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare