REVIEW – Sony 48A9 –Un produs care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui!

Pot sa va spun ca am descoperit o super oferta la acest produs, pe care o voi dezvalui in cadrul articolului si voi detalia caracteristicile tehnice ale acestuia.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Nu fiti pesimisti! A avea un living mic sau mediu nu ar trebui să vă interzică să dețineți un televizor cu adevărat genial, motiv pentru care este păcat că, în ultimii ani, adevăratele modele emblematice au trecut nu mai puțin de 48 inci. Pentru mulți, este pur și simplu prea mare.

Hai sa va spun. În timp ce panourile OLED sunt extrem de subțiri, toate televizoarele OLED au nevoie de o carcasă pentru difuzoare, hardware de procesare și conexiuni. Carcasa din spatele modelului KD-48A9 este mai mare decât majoritatea, atât în ceea ce privește cantitatea de panou pe care o acoperă, cât și adâncimea totală pe care o adaugă. În timp ce propriul LG OLED de 48 de inci ( OLED48CX ) măsoară 4,7 cm în cel mai gros punct, Sony are 6 cm. În cele din urmă, însă, pare puțin mai puțin impresionant ca profil.

 

Review Sony 48A9

M-au surprins conexiunile setului, dintre care multe pot fi ascunse de panourile din plastic incluse în cutie, includ antene și satelit (funcționalitatea completă Freesat va fi în curând), Ethernet, trei USB-uri, ieșiri optice și pentru căști și patru HDMI-uri. HDMI 3 acceptă atât ARC, cât și cel mai avansat eARC , dar aceasta este singura caracteristică HDMI avansată pe care o are setul.

Ma bucur foarte mult pentru ca Sony a pastrat Procesorul Sony X1 Ultimate, care a debutat în 2019, dar rămâne cel mai bun cip TV al companiei, este amplasat în centrul șasiului KD-48A9. Aceasta înseamnă că primește caracteristici avansate, cum ar fi Super Resolution, bazată pe obiecte, care este concepută pentru a analiza și îmbunătăți în mod inteligent definiția obiectelor individuale dintr-o imagine și o versiune îmbunătățită a Remaster HDR bazat pe obiecte, care aplică o abordare similară contrastului. Setul primește, de asemenea, Pixel Contrast Booster de la Sony, care este conceput pentru a spori culoarea și contrastul în zonele luminoase ale imaginii.

 

Pret Sony 48A9

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 10.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta si am impartasti-o aici, chiar pe aceasta pagina, la un click distanta.

 

Pretul de azi 16.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 48A9
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare