REVIEW – Sony 65XH9505 – Un produs care merita testat!

Haideti la un nou review speram interesant pentru dvs.Vom afla tot ce trebuie despre acest produs minunat si veti sti daca este ce va trebuie pentru achizitionarea lui.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Hai sa va spun. Sony XH95 este noul televizor LCD 4K de vârf al companiei și include suport pentru Dolby Vision și Dolby Atmos, dar anul acesta adaugă tehnologie X-Wide Angle, tweeter de poziționare a sunetului cu bi-amplificare, difuzor X-Balanced, optimizare ambientală și iluminare din spate telecomandă.

Mi-a placut foarte mult ca Sony a adăugat, de asemenea, conectivitate ușoară la dispozitivele Apple folosind AirPlay 2 și HomeKit.

 

Review Sony 65XH9505


Uimitor pentru mine este ca Sony XH95 folosește procesorul de imagine X1 Ultimate, care include Super Resolution pe bază de obiecte, Remaster HDR bazat pe obiecte, Super Bit Mapping 4K HDR și Prelucrare duală de baze de date. De asemenea, include X-Motion Clarity, despre care Sony afirmă că este mai luminos, mai clar și introduce o mișcare mai fluidă, care ar trebui să îmbunătățească vizionarea sportivă sau alte videoclipuri în mișcare rapidă.

Sa va mai spun ca, Există o lumină de fundal directă Full-Array Local Dimming (FALD) cu aproximativ 63 de zone de dimming local și Dynamic Range PRO X-tended. Afișajul TRILUMINOS are, de asemenea, tehnologie X-Wide Angle pe dimensiuni de ecran de 55 inci și mai mari. Acest lucru îmbunătățește unghiurile de vizualizare de la panoul VA pentru a permite poziții mai largi de așezare în cameră. Se pare că filmul folosit a fost actualizat pentru 2020 și XH95, așa că ne așteptăm la o performanță de contrast mai bună decât cea a modelului ZF9 pe care l-am testat acum câțiva ani.

 

 

Pret Sony 65XH9505

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs este de aproximativ 12.000 de lei in Romania. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta care poate fi achiztionata doar de pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 65XH9505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare