REVIEW – Sharp 65BL2EA – Design, calitate si multe chestii interesante.

Salut .Daca esti interesat despre acest produs in vederea achizitiei aici vei afla toate detaliil si cel mai bun pret de pe piata.Citeste reviewul pina la capat si cumpara informat!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. 65BL2EA de la Sharp face foarte bine la un preț relativ accesibil. Cu sursele potrivite, obțineți o imagine de înaltă rezoluție și contrast ridicat, chiar dacă dinamica imaginilor de pe televizoarele cu HDR10 + .

Daca nu stiati, va spun acum. Dolby Vision este puțin mai mare decât la acest model. Dacă dispozitivul este conectat la Internet prin cablu LAN sau WLAN, interfața Android vă oferă un magazin extins de aplicații pentru aplicații precum Netflix, Prime, DAZN și multe altele, precum și asistentul vocal Google.

 

Review Sharp 65BL2EA

M-a uimit sistemul de difuzoare de la producătorul Harman / Kardon care ne asigură, de asemenea, un sunet peste medie comparativ cu majoritatea ecranelor plate. Din păcate, echipamentul arată în cele din urmă un decalaj, deoarece înregistrările pe dispozitivele de stocare USB cu Sharp nu sunt posibile în această țară.

 

Pret Sharp 65BL2EA

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 4.000 de lei. Noi am cautat mai bine si am gasit o super oferta! Va las pe dumneavoastra sa o descoperiti de pe unul dintre linkurile afisate pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp 65BL2EA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare