REVIEW – Sharp 55BJ5E – Desing si multe calitati.

Produsul de fata este unul foarte apreciat in randul celor care deja l-au achizitionat. Pe langa caracteristicile lui, in articolul zilei va voi arata si care este cel mai bun pret de pe piata pentru el!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. televizorul inteligent Sharp Aquos 55BJ5E 4K Ultra-HD , vă puteți bucura de o experiență cinematografică impresionantă în camera dvs. de zi și puteți obține cele mai mici detalii clare. Tehnologia High Dynamic Range (HDR) extinde raportul de contrast și paleta de culori pentru o imagine și mai realistă și naturală.

M-a uimit rezoluția de patru ori mai mare decât Full HD, claritatea și gama de culori extinsă oferă cel mai bun divertisment de până acum. Tehnologia avansată integrată de upscaling a imaginii îmbunătățește orice tip de conținut până la rezoluție 4K.

 

Review Sharp 55BJ5E

Sa va mai spun. Ecranele convenționale LCD (Liquid Crystal Display) afișează mișcare neclară. Active Motion îmbunătățește în mod eficient imaginile în mișcare, creând cadre suplimentare cu GPU-ul puternic și utilizând ecrane LCD rapide.

Cu totii stim ca o imagine grozavă vine cu un sunet excelent. De aceea, toate televizoarele Sharp vin cu sisteme de sunet integrate special concepute Harman Kardon pentru o adevărată experiență cinematografică.

 

Pret Sharp 55BJ5E

 

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui TV in Romania este de aproximativ 3.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o atasam pe unul dintre linkurile de mai jos.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp 55BJ5E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare