REVIEW – Sharp 50BN5EA -Un TV bun la bani putini!

Dupa doua ore de teste a produsului Sharp 50BN5EA, am revenit ca de fiecare data cu un articol in care vi-l voi prezenta. De altfel, vreau sa va dezvalui care este cel mai bun pret al pietei pentru el!

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a surprins calitatea excelentă a imaginii: grație 4K Ultra HD și Active Motion 600, calitatea imaginii câștigă o atenție deosebită la detalii și adâncime de câmp, redare strălucitoare a culorilor, rezoluția de patru ori față de HD asigură claritate și game de culori extinse, conținutul HD este actualizat la Rezoluție 4K prin funcția de upscaling integrată

Va spun ca este un Android TV cu Asistent Google încorporat și control vocal: gamă extinsă cu peste 5.000 de aplicații disponibile, cum ar fi Prime Video, Netflix, Youtube, si multe altele.

 

Review Sharp 50BN5EA

M-a uimit optiunea de Chromecast încorporat: transmiteți rapid filme, seriale sau emisiuni TV de pe smartphone, tabletă sau laptop pe ecranul televizorului. Experiență de sunet surround-cinema cu sistemul de sunet Harman / Kardon: datorită DTS Virtual X, în jurul tău se creează un sunet 3D special, te poți bucura de filme sau seriale la un nivel superior. Datorită tweeterelor de mătase integrate și dinamicii excelente, preciziei excepționale și reproducerii sunetului viu, Dolby Vision, Dolby Atmos

 

Pret Sharp 50BN5EA

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui model in Romania este de aproximativ 3.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o lasam atasata aici.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp 50BN5EA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare