REVIEW – Samsung 75TU6979 – Design si specificatii de top!

Daca nu ati fost impresionati de pretul anumitor produse de acest gen, pot sa va spun ca produsul nostru de azi, mai exact Samsung 75TU6979, a fost testat, si am descoperit si pretul cel mai avantajos de pe piata, asa ca sper sa alegeti cea mai buna oferta.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Eu sincer apreciez întotdeauna un televizor care este livrat cu necesitatea unei configurări minime, iar 75TU6979 oferă în acest sens. Cu doar telecomanda, bateriile sale, două picioare, două cleme de gestionare a cablurilor și un cablu de alimentare, acest Samsung a fost cu ușurință ușor de ieșit din cutie și de a-l monta. Nu este necesară o șurubelniță, picioarele doar alunecă în poziție și se mențin în poziție. Aceste picioare sunt din plastic și nu au cea mai frumoasă senzație pentru ele, dar arată bine de la distanță și cu siguranță își fac treaba. Odată ridicat și pe suportul media, televizorul se simte sigur și stabil.

Totuși, sunt mai puțin entuziasmat de acele clape de gestionare a cablurilor menționate anterior. Sunt cleme ușoare din plastic, care stau pe spatele picioarelor televizorului și nu se simt deosebit de robuste și sunt, de asemenea, destul de neatractive, ceea ce este o prostie având în vedere cât de bine arată restul acestui televizor din față.

 

Review Samasung 75TU6979

Puteți ascunde destul de bine cablul și clemele, dar cu siguranță nu este perfect și am rămas dorind o soluție mai bună aici. Există, de asemenea, câteva caneluri în partea din spate a televizorului care pot fi folosite pentru a introduce cablul, dar nu rămâne deosebit de bine, iar cablul de alimentare este destul de scurt, ceea ce vă limitează suplimentar opțiunile aici.

TU8072 are trei intrări HDMI la bord, cu doar una dintre ele un port eARC. Samsung nu a inclus procesarea plăcută găsită în modelele sale de ultimă generație, cum ar fi Q90T, așa că, din păcate, nu veți vedea niciun artefacting sau banding redus în conținut de bitrate redus. Mai multe despre asta și alte note despre calitatea imaginii într-un moment.

 

 

Pret Samasung 75TU6979

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca tot vorbim despre plusuri si minusuri, sa va spun si pretul acestui Sansung 75TU8072. Pretul acestui model pe piata Romaneasca este de doar 5.000 de lei. Daca v-as spune ca am descoperit o oferta mult mai buna pentru acest produs? Suna bine, stim. V-am atasat oferta gasita de noi pe unul dintre linkurile de mai jos.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samasung 75TU6979
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare