REVIEW – Samsung 75Q70T -Un televizor cu specificatii de top si un design extreme de placut!

Samsung 75Q70T se numeste produsul pe care il vom descoperi astazi, dragi prieteni! Va prezint toate detaliile despre el, ce parere au cei care deja il detin, dar si care este cel mai bun pret de pe piata. Sa incepem!

 

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dupa parerea mea, noul televizor Samsung Q70T QLED se mândrește cu o mare parte din armeria de caracteristici care se găsește în ecranele QLED 4K mai scumpe ale Samsung , dar nu vine cu un preț atât de pedepsitor – ceea ce îl face o achiziție excelentă pentru cei care nu pot cheltui în mod rezonabil un cuplu mii pe modelul Samsung Q95T .

M-a surprins in ciuda utilizării unui design luminos, imaginile sale sunt îndrăznețe și luminoase, platforma conectată este de primă clasă și, dacă intenționați să cumpărați un PS5 sau o serie Xbox X , ar putea fi cea mai ieftină cale către jocul 4K cu o rată de cadre ridicată.

 

Review Samsung 75Q70T

 

 


Despre conetivitatea lui, va pot spune ca are urmatoarele: Conectivitatea din spate cuprinde patru intrări HDMI, dintre care a treia este compatibilă cu eARC. A patra intrare este pregătită 4K / 120 fps, ceea ce face ca televizorul să fie pe lista scurtă dacă doriți să maximizați performanța consolei dvs. PlayStation 5 sau Xbox Series X. HDMI-urile rămase sunt activate 4K / 60fps.

 

Pret Samsung 75Q70T

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 12.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o oferta mult mai accesibila pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75Q70T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare